Kako do gaming laptopa

U svom pokušaju da nađe najbolji gaming laptop Laptop Lifestyle je sučelio tri vrhunska modela prestižnih kompanija Dell, Alienware i Rockdirect. Brojne promene u tehnologiji koje su usledile relativno skoro su drastično uticale na performanse u igrama, te su svi jaki proizvođači ponudili specijalno konfigurisane laptopove, koji se neće pr

U svom pokušaju da nađe najbolji gaming laptop Laptop Lifestyle je sučelio tri vrhunska modela prestižnih kompanija Dell, Alienware i Rockdirect. Brojne promene u tehnologiji koje su usledile relativno skoro su drastično uticale na performanse u igrama, te su svi jaki proizvođači ponudili specijalno konfigurisane laptopove, koji se neće prodati u toliko velikim količinama koliki bi prestiž mogli da donesu. Laptop Lifestyle je potražio koje su to top konfiguracije kad su laptopovi orijentisani pre svega na gejming u pitanju i došao do zaključka da su to Allienware-ov Area-51m 7700, Rockdirect Xtreme 64 i Dell XPS M170. Koje su prednosti a koje mane ovih modela možete pročitati u ovom mini-pregledu.

Izvor: Laptop Lifestyle

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi