Greška

Došlo je do greške.

Kako da svoj odmor ispunite muzikom i opuštanjem

09.08.2022 16:32 | 0 Multimedija
Kako da svoj odmor ispunite muzikom i opuštanjem

Iz kompanije Huawei stižu slušalice kristalno čistog zvuka, spremne da isprate svaki korak svojih korisnika. U pitanju su Huawei FreeBuds Pro 2, elegantan i moderan uređaj koji vraća osmeh na lice i dobru energiju u dnevne aktivnosti posebno u letnje dane, koji su ispunjeni smehom i dobrim raspoloženjem.

Zvuk koji ispunjava sve želje

Zamislite dan na obali neke egzotične destinacije. Dugačka lanena letnja haljina, lagane papuče, pletena torba i moderne Huawei FreeBuds Pro 2 slušalice u ušima. Dok sedite u baru na plaži, sunčate se i uživate u lepom vremenu, glasove oko vas će umanjiti efikasan režim za minimiziranje ambijentalne buke. Time ćete ostati fokusirani na knjigu koju u tom trenutku čitate, a doživljaj će biti potpun uz laganu muziku u ušima. A ako vas neko pozove, tu su jednostavne opcije javljanja na telefon dodirivanjem, i pojačavanje zvuka prevlačenjem preko slušalice. Neće biti potrebe da uzimate telefon u ruke, i vrlo lako možete nastaviti da uživate uz ove jednostavne gestovne komande koje poseduju Huawei FreeBuds Pro 2.

HuaweiFreeBudsPro2SZJ.jpg

Veliki plus jeste njihov dizajn, jednostavno uklopiv u svaku odevnu kombinaciju. Lagane i kompaktne, idealne su da se ponesu na plažu, jer iako vam je torba puna plažnih aksesoara, ove slušalice staju na dlan ruke. Dolaze u keramičko beloj, srebrno plavoj i srebrno crnoj boji, a neobičan premaz čini ove slušalice pravim modnim dodatkom. Upravo je to je ono što tražimo od gedžeta u današnje vreme, moćnog i sofisticiranog saputnika, što je kompanija Huawei ovim uređajem i pružila.

Freebuds Pro 2

Muzika toplijih krajeva

Huawei FreeBuds Pro 2 su tu da vam pomognu da lakše podnesete vrućine. Da biste se lakše prepustili uživanju i kulturi destinacije na koju ste došli, to se najlakše postiže uz muziku. Egzotični ritmovi i melodije se najbolje čuju sa ovih slušalica baš zbog Dual Sound i Hi-Res tehnologije. Dodatno, celokupni doživljaj možete prilagoditi vašim afinitetima, uz podešavanje basa ili, na primer, visokih i čistih tonova. Vaše je samo da se prepustite i prošetate dugačkim peščanim plažama i istražite mogućnosti koje destinacija nudi. U tome će vas podržati i standardno dobra baterija, i nećete brinuti toliko često o punjenju slušalica.

U slučaju da odmah nakon izlaska iz vode želite da koristite slušalice, ne morate brinuti da ćete ih oštetiti, jer će ostati otporne na vodene kapljice. Čak iako poželite da trenirate tokom odmora, ove slušalice će biti savršeno udobne i stoje čvrsto i stabilno, pa ćete omiljene sportske aktivnosti obavljati neometano.

Huawei ekosistem – funkcionalnost i tokom sezone odmora

Kompanija Huawei nudi i mogućnost povezivanja različitih uređaja radi efektivnosti, što kreira dodatni užitak za korisnike. Ne morate imati sve uređaje uz sebe u svakom trenutku, ali njihove funkcije su vam ovim putem na raspolaganju. Veliki broj stvari u rukama, nezgodna javljanja i ponovna povezivanja uređaja su uz Huawei uređaje prošlost. Uz povezivanje slušalica Huawei FreeBuds Pro 2 sa telefonom i satom, uživanje na odmoru će biti lako a vaša aktivnost ispraćena i zabeležena. Ujedno, slušalice su kompatibilne i sa drugim Android, kao i IOS uređajima. Isplaniran trening, broj preplivanih kilometara, bitni pozivi koji iziskuju javljanje i muzika koja budi dobro raspoloženje – to je sinergija koju Huawei ekosistem može pružiti svojim korisnicima.

PR tekst

Stiže nam Fallout, TV serija rađena po čuvenoj video igri

Nakon telefona, stižu Samsung tableti sa sklopivim ekranima

10304
10305
10306
10307
10308
10309