Greška

Došlo je do greške.

Kako da napravite svoj home made iPhone 6s kupovinom delova u Kini? (video)

14.04.2017 09:40 | 0 Mobile
Kako da napravite svoj home made iPhone 6s kupovinom delova u Kini? (video)

U prethodnom periodu smo imali dosta nagoveštaja u vezi sa funkcijama koje će (možda) doneti sledeći Apple-ov iPhone telefon, na bazi procurelih fotografija komponenti koje ponekad postavljaju kompanije koje upravo izrađuju te delove. U nekim situacijama bi vam ove kompanije čak i prodale takve delove, što znači da u teoriji možete da ih spojite u vaš "hand made" iPhone.

Upravo je to ono što je Skoti Alen sa Strange Parts uradio. "Već neko vreme sam fasciniran neverovatnim tržištem delova mobilnih telefona u Šenženu u Kini. Prošao sam njime mnogo puta ali i dalje nisam razumeo osnovne stvari kao što je organizacija ili - ko kupuje sve te delove i šta radi sa njima" rekao je on.

Alen se kasnije fokusirao na glavne komponente telefona kao što su ploča, displej, baterija i kućište. Nakon toga je otkrio da može da kupi apsolutno sve na tržištu u Šenženu. Nije naišao na veće probleme kada je hteo sam da zalemi ploču, pa je uspeo na kraju u svojoj nameri. Alen je potrošio 1000 dolara ali zato što je kupovao neke delove koji mu nisu bili potrebni, pa je na kraju izračunao da je bilo potrebno 300 dolara kako bi izradio svoj ručno izrađeni iPhone 6s.

Apple zapošljava nove ljude za rad na grafičkom procesoru

Izvor: 9to5mac

Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Microsoft već povlači podršku za originalnu verziju Windowsa 10

Microsoft Edge uz Creators Update štedi bateriju laptopa

10104
10105
10106
10107
10108
10109