Greška

Došlo je do greške.

Kako da... povežete dva monitora sa računarom (video)

11.02.2018 20:26 | 3 Multimedija
Kako da... povežete dva monitora sa računarom (video)


Ekipa Benchmark YouTube kanala je započela novi video serijal "Kako da...", čija je ideja da manje upućenim korisnicima konkretno pomogne da reše jednostavne probleme. Tema prvog priloga jeste "Kako povezati dva monitora na jedan PC Windows računar".

Sa implementacijom dva monitora dobija se značajno veća radna površina, koja omogućava komfornije korišćenje računara i korišćenje više aplikacija i programa istovremeno, uz njihovu potpunu kontrolu. Kako da ovo učinite možete pogledati u najnovijem Benchmark YouTube videu:


Nadamo se da će ovaj video čak i laicima biti od pomoći da povežu dva računara na svoj računar, a za one iskusnije - ukoliko vas neko upita kako da ovo učini jednostavno ih uputite na prateći video tutorijal.

Benchmark

Dejan Neregistrovan korisnik
Imam dva analogna monitora starije generacije LG Flatron L222WS i Altos konfiguraciju sa grafikom, Za grafički procesor (zasebna grafika) AMD kaže da je Radeon R7 200, konfiguracija je sa APU-om.
Kupovavši konfiguraciju tražio sam da ima instaliranu zasebnu grafiku koja mi može dati sliku na dva monitora, što sam imao i na XP-u i na 7-ici.
Instalacijom Windows 10, i kombinacijom svih mogućih adaptera (VGA, DVI, HDMI), više ne dobijam sliku na dva monitora, a zaprimio sam informaciju da Win 10 traži da bar jedan monitor ima digitalni ulaz !?
Da li postoji rešenje
igi Neregistrovan korisnik
Već neko vreme tražim neki manji monitor, recimo 8-12", koji bi mogao da se nakači na veliki (glavni) monitor ali nigde takvih. A za tablet je potreban jedan program koji se plaća ali navodno laguje.

Poznati likovi stižu u Kingdom Hearts III (video)

Koji pametni zvučnik je najpametniji?

10304
10305
10306
10307
10308
10309