Greška

Došlo je do greške.

Kako će se zvati Android M operativni sistem? (video)

16.08.2015 19:22 | 0 Software/Web
Kako će se zvati Android M operativni sistem? (video)

Dok s nestrpljenjem očekuju zvanično lansiranje narednog Android M operatinog sistema, mnogi se zabavljaju pokušavajući da pogode ime naredne verzije operativnog sistema kompanije Google. Prošle godine, Android L je sredinom oktobra postao Android Lollipop, a očekuje se da će i ove godine naziv za Android M biti otkriven u sličnom periodu.

Novi promotivni video Googlera Nat i Lo, daje neke zanimljive ideje i uvid u novu Android statuu (kao i obično, veliki robot će biti postavljen u baštu ispred sedišta kompanije Google).

Mogući nazivi za Android M verziju operativnog sistema, uključuju Moon pie, Malt ball, Marshmallow, Macaroon, Muffin, Milkshake... U videu se ističe da Android M samo što nije stigao, tako da nećemo čekati predugo kako bismo saznali ime nove verzije softvera.

U isto vreme očekuju se i novi Nexus smartfoni. Među funkcijama, koje naredni Android operativni sistem donosi, nalaze se i podrška za Android verziju Touch ID funkcije, bolja podrška za upravljanje baterijom, bolja podrška za odobravanje aplikacija i pametniji Google Now.

Izvor: TechRadar

Komentari

0 Dodaj komentar

Novi iPad Air 3 možda nećemo videti ove godine

Samsungov Mongoose procesor naredne generacije će počistiti konkurenciju

10504
10505
10506
10507
10508
10509