Greška

Došlo je do greške.

Kako da dobijete bolji zvuk na svom TV-u?

04.06.2022 14:52 | 0 Multimedija
Kako da dobijete bolji zvuk na svom TV-u?

 

Razlog za to jer svaki TV ima malo slobodnog prostora za implementaciju zvučnika. Oni se najčešće nalaze sa donje strane, a svi znamo da je zapremina rezonantne kutije glavni preduslov za jačinu i kvalitet zvuka.

Ako ste već kupili nov TV, nemate mnogo izbora sem da nabavite neki eksterni audio sistem koji će pojačati kvalitet i jačinu vašeg zvuka. Naravno, većina zvučnika se ne uklapa u enterijer dnevne sobe, pa su soundbar rešenja često mnogo elegantnija, ali imajte na umu da za punu zvučnu sliku, soundbar mora biti pojačan eksternim niskotoncem, popularnim vuferom.

Soundbar 3.1ch

Kompanija Xiaomi nedavno je predstavila Soundbar 3.1ch, svoj novi model zvučnika namenjen upravo poboljšavanju kvaliteta zvuka na televizorima.

XiaomiSoundbar1.jpg

Novi Xiaomi Soundbar 3.1ch ima tri visokotonca i zasebni vufer, kako bi se kreirala sveobuhvatnija zvučna slika. Precizna produkcija zvuka, osetljiva je čak i na najsuptilnije promene, bilo da je u pitanju slušanje muzike ili gledanje filmova. Sa ukupnom maksimalnom snagom od 430 W, Xiaomi kaže da ovaj sistem omogućava da se svaki otkucaj ritma oseti.

Bežično povezivanje

Napomenućemo da vufer komunicira bežičnim putem sa soundbarom, što znači da ga možete pozicionirati gde god želite, bez kablova koji bi vam smetali.

Za unapređeno iskustvo slušanja u vašem domu tu je Dolby Audio, dok DTS tehnologija dvostrukog dekodiranja donosi pravo bioskopsko iskustvo u vašu dnevnu sobu. Za bogatije zvučne efekte tu DTS Virtual: X tehnologija. Dodatno, Xiaomi Soundbar 3.1ch ima niz audio režima (bioskop, muzika, igre, vesti), koji su profesionalno dizajnirani da zadovolje različite audio potrebe korisnika.

XiaomiSoundbar3.jpg

Zahvaljujući više audio režima ko god da gleda, moći će da prilagodi zvuk onome što se emituje i svojim preferencijama, bilo da tražite poboljšanu jasnoću za emitovanje vesti ili poboljšanu lokalizaciju zvuka za igre. AI režim omogućava svima da imaju najbolja podešavanja audio sadržaja u svakom trenutku, dok se noćni režim prilagođava zvucima, tako da možete gledati filmove bez probudite svoje ukućane.

Pametni daljinski upravljač

Uz zvučnik dobijate i pametni daljinski upravljač za jednostavnu, funkcionalnu upotrebu omogućuje jednostavno prebacivanje između različitih audio režima i biranje sadržaja za gledanje samo jednim dodirom. Takođe, zahvaljujući više audio portova na zvučniku možete da imate različite opcije slušanja za sve uređaje.

Xiaomi Soundbar 3.1ch koristi Bluetooth 5.0 tehnologiju za povezivanje, što znači veliku brzinu, stabilnu vezu, niske latencije i bez smetnji u radu.

XiaomiSOundbar4.jpg

Uz elegantan i jednostavan dizajn, savršen za svako okruženje i matrične OLED ekrane, Xiaomi Soundbar postaće vaš omiljeni ukućanin. Uređaj je dostupan kod svih ovlašćenih dobavljača, po ceni od 33.990 dinara.

PR saopštenje

Monstruozni overklok EVGA GeForce 3090 Ti

Sony najavio ozbiljan spisak novih igara

10304
10305
10306
10307
10308
10309