Greška

Došlo je do greške.

Južna Koreja će ispitati problem sa baterijom koji ima iPhone 6s

15.12.2016 08:10 | 0 Mobile
Južna Koreja će ispitati problem sa baterijom koji ima iPhone 6s

Nedavno su se pojavili razni izveštaji koji govore o problemima sa baterijom koji ima iPhone 6s telefon. Apple je već ponudio besplatnu zamenu baterije za primerke iPhone 6s telefona koji su proizvedeni između septembra i oktobra 2015. godine. Međutim, kompanija je nedavno priznala da i pojedini primerci proizvedeni van te vremenske odrednice mogu da imaju isti problem.

Korejska agencija za tehnologiju i standarde bi mogla da pokrene istragu tim povodom, kako bi uvidela da li sve to predstavlja bezbednosni problem. Pojedini mediji citiraju agenciju sa porukom da je agencija svesna nedavnih problema koje ima iPhone i da će ih ispitati. Ipak, službenici ističu da zvanična istraga tek treba da se otvori.

Problemi sa baterijom kod iPhone 6s telefona su se pojavili u izveštajima početkom godine, a korisnici su se žalili da im se telefon nasumično gasi. Apple je ponudio besplatnu zamenu baterije ali su izveštaji nastavili da se pojavljuju. Nedavno iOS 10.2 ažuriranje je uključilo dodatne mogućnosti dijagnostike koje bi trebalo da pomogne Apple-u da sakupi informacije o problemu u narednim nedeljama. Apple kaže da ukoliko to bude moguće, problem će biti rešen softverskom nadogradnjom.

Apple kaže da eksplodiranje iPhone telefona u Kini nije njihova greška

Izvor: Ubergizmo

Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Instagram dodaje Saved Posts sekciju za kasniji pregled

I Twitter sada omogućava emitovanje Live videa

10104
10105
10106
10107
10108
10109