Greška

Došlo je do greške.

Jubilarni Samsung Galaxy S10 će imati novi dizajn, više boja

17.09.2018 21:30 | 0 Mobile
Jubilarni Samsung Galaxy S10 će imati novi dizajn, više boja


Samsung naredne godine proslavlja deset godina Galaxy S premijum telefona, a kompanija će ovu priliku obeležiti novim jubilarnim telefonom. Prvo smo čuli da će se pojaviti tri nova modela, koji će imati do tri kamere na poleđini. Nakon toga je DJ Koh, CEO Samsungove mobilne divizije, potvrdio da nijedan od ova tri telefona neće biti fleksibilan - to će biti rezervisano za poseban model.

Koh je sada dodao još nekoliko detalja, ističući da će Galaxy S10 stići sa značajnim izmenama izgleda, a takođe će postojati i intrigantnije opcije boja.


Pogledajte još: Galaxy S10 će zadržati i senzor otiska prsta na poleđini?


Izvor ovih informacija ne otkriva više detalja, ali je dovoljno kredibilan da mu se može verovati. Ukoliko Galaxy S10 zaista bude implementirao novi izgled, to znači da bi Infinity Display sa zakrivljenim ivicama mogao biti zamenjen nečim još impresivnijim.

Kada su boje u pitanju, Samsung Galaxy S9 je prvo predstavljen u crnoj, plavoj, sivoj i Lilac ljubičastoj varijanti, a kasnije su im se pridružile i Burgundy Red i Sunrise Gold varijante. Galaxy Note9 je dobio matealik bakarnu varijantu, a mnogi se nadaju Forest Green verziji ili modelu sa gradijentnim bojama.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Dostupnost GeForce RTX 20 serije grafičkih karti odložena za nedelju dana

Objava Nokia 9 telefona odložena za februar?

10104
10105
10106
10107
10108
10109