Greška

Došlo je do greške.

Još više telefona će tokom ove godine dobiti rana Android beta ažuriranja

10.03.2019 16:59 | 0 Software/Web
Još više telefona će tokom ove godine dobiti rana Android beta ažuriranja


Tokom prošlogodišnje Google I/O konferencije, kompanija je objavila da Android P beta neće biti dostupna samo na Pixel liniji telefona, već i na selektovanim uređajima drugih proizvođača. Project Treble je imao veliku ulogu u ovome, a tokom 2019. godine se očekuju još bolji rezultati - više kompanija će biti deo Android Q bete.

Googler Iliyan Malchev, iz Project Treble tima, je za Android Developers Backstage podkast istakao da je broj kompanija koje učestvuju u beti značajno veći za dolazeću verziju Androida. On nije pomenuo konkretan broj, ali bi to trebalo da bude više od prošlogodišnje sedmorke (Essential, Nokia, OnePlus, Oppo, Sony, Vivo i Xiaomi).

Proći će nekoliko meseci dok ne saznano ko će se još pridružiti ovoj grupi proizvođača. Očekuje se više novih Android One telefona (BQ, GM, možda LG i Moto). Možda će im se priključiti i Redmi i Poco kao zasebni delovi Xiaomi ponude. Da li će im se pridružiti velikani, poput Samsunga, Huweija ili Android One LG uređaja, još uvek je pod znakom pitanja.

Izvor: AndroidPolice

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

HP počeo sa prodajom Omen X Emperium 65 144Hz G-SYNC HDR displeja

Naredni Mac računari bi mogli pratiti zdravlje korisnika

10504
10505
10506
10507
10508
10509