Greška

Došlo je do greške.

Još uvek nije poznato da li će Huawei Mate X biti dostupan globalno

25.10.2019 12:40 | 0 Mobile
Još uvek nije poznato da li će Huawei Mate X biti dostupan globalno


Huawei Mate X je tokom ove nedelje konačno ozvaničen za tržište Kine, nakon nekoliko meseci odlaganja, tokom kojih je Huawei radio na poboljšanju i testiranju uređaja, kako bi se osiguralo da fleksibilni telefon ne zadese problemi sa kakvim se suočio Samsung Galaxy Fold.

Od 15. novembra, telefon će biti dostupan u limitiranoj prodaji na kineskom tržištu, sa cenom od oko 2400 dolara. Međutim, globalna objava telefona i dalje je pod znakom pitanja.

Prema navodima CNBC-a, zvaničnik kompanije Huawei je istakao "da je strategija kompanije zasnovana na objavi 5G mreže u različitim regijama. Huawei za sada Mate X omogućava dostupnim u Kini od 15. novembra, dok je globalni plan objave u fazi revizije".

 

Povezana vest: Video otpakivanja Huawei Mate X telefona ukazuje na ključnu izmenu u dizajnu


Ovo ne predstavlja veliko iznenađenje, s obzirom da je i kompanijina najnovija Mate 30 serija limitirano dostupna, uglavnom na azijskim tržištima.

Huawei međutim, i pored toga što se suočava sa trgovinskom zabranom od strane administracije SAD, nastavlja da ostvaruje odlične rezultate i kompanija je nedavno objavila da je globalno isporučila preko 200 miliona telefona.

Izvor: PlayfulDroid

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Xiaomi Mi Mix 3 vlasnici dobijaju MIUI 11 betu zasnovanu na Androidu 10

Moto G8 Play stiže kao jeftinija alternativa za G8 Plus

10104
10105
10106
10107
10108
10109