Greška

Došlo je do greške.

Jeftijini Apple Watch stiže uskoro u dve veličine

11.09.2020 20:30 | 0 Mobile
Jeftijini Apple Watch stiže uskoro u dve veličine


Apple će naredne nedelje održati specijalni događaj, tokom kojeg se od kompanije očekuje da se fokusira na Apple Watch i iPad uređaje. Apple Watch dobija nove verzije svake godine, ali ovog puta se očekuje da bi Apple mogao predstaviti dva nova modela, od kojih bi jedan bio pristupačna opcija.

Dojavljivač Jon Prosser je objavio neke informacije o ovom jeftinijem pametnom satu. Prema navodima, jeftijini Apple Watch će imati dizajn koji je sličan Apple Watch Series 4, koji je najsličniji aktuelnom Apple Watch izgledu. Apple Watch Series 4 je predstavljen 2018. godine, a ima manje okvire i veći ekran.

 

Pogledajte još: Bloomberg: Za mesec dana stižu dva Apple Watch modela, novi iPad Air


Ističe se i da će jeftiniji Apple Watch stići u dve uobičajene veličine - od 40mm i 44mm, imaće GPS i celularne varijante poput svih ostalih Apple Watch modela. Najveća razlika će biti u nedostatku ECG funkcije, a neće imati ni always-on displej.

Prosser ističe nešto zanimljivo o novim satovima, a to je da se interno pominju kao Apple Watch i Apple Watch Pro. Više detalja se očekuje tokom naredne nedelje.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Moto E7 Plus predstavljen sa Snapdragon 460 čipom, 5000mAh baterijom

HTC sprema Wildfire E Lite telefon

10104
10105
10106
10107
10108
10109