Greška

Došlo je do greške.

Jedna od najboljih Nintendo igara svih vremena dobija nastavak naredne godine

14.09.2022 15:38 | 0 Games
Jedna od najboljih Nintendo igara svih vremena dobija nastavak naredne godine

Prošlo je nekoliko godina otkako je Nintendo prvi put objavio da radi na nastavku The Legend of Zelda: Breath of the Wild igre. Od tada smo ovu igru u najavama nazivali Breath of the Wild 2, ali se od danas to menja. Na Nintendo Direct događaju smo dobili prvi trejler za The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je zvanični naslov za nastavak Breath of the Wild. Novi trejler još jednom pokazuje da će Link provoditi veliki deo svog vremena istražujući plutajuće delove Hirule oblasti na nebu, leteći na vetru između svake nove oblasti, piše KitGuru.

Prvobitno, ova igra je bila planirana za 2022. godinu, ali je kasnije pomerena za 2023. Na sreću, i dalje će biti objavljena u prvoj polovini sledeće godine, tako da pravi fanovi neće morati previše da čekaju. Premijera za Nintendo Switch konzolu je zakazana za 12. maj 2023. godine.

Nažalost, sem trejlera, nije objavljeno mnogo više detalja o movoj igri trenutno nemamo više detalja, niti značajan deo nove igre. S obzirom da je igra zakazana za maj, očekujemo da će u narednim mesecima stići nove informacije i novi trejleri o Linkovim avanturama i princezi Zeldi.

Intel demonstrirao 80 Gbps Thunderbolt

Milano reportaža: Ultra, Fusion i Neo su nove Motorola uzdanice (video)

10404
10405
10406
10407
10408
10409