Greška

Došlo je do greške.

Javna beta za Red Dead Redemption 2 onlajn mod počinje danas

27.11.2018 20:30 | 0 Games
Javna beta za Red Dead Redemption 2 onlajn mod počinje danas


Red Dead Redemption 2 je tokom prethodnih nekoliko nedelja ostvario odlične rezultate, međutim dugački singlplejer mod je samo jedna polovina ove igre. Od danas Rockstar lansira Red Dead Online - multiplejer mod koji bi trebalo da obezbedi dugovečnost igre u godinama ispred nas.

Rockstar je objavio da će Red Dead Online javna beta početi danas u 2:30h po našem (centralnoevropskom) vremenu, a u beti će moći da učestvuju svi koji su kupili Ultimate Edition verziju igre. Nakon ovoga beta će biti dostupna svima koji su igrali naslov na dan lansiranja. Potom, u četvrtak će igra biti dostupna svima koji su je igrali između 27. i 29. oktobra. Na kraju, od petka će Red Dead Online biti dostupan svim vlasnicima igre.

 

Pogledajte još: Red Dead Redemption 2 zaradio 725 miliona dolara po objavi


U Red Dead Online verziji igrači mogu da kreiraju sopstvenog lika, izaberu određene sposobnosti i istražuju kompletan svet. Praktično sve što je u singlplejer verziji se može naći i u multiplejer modu, sa izuzetkom misija koje su za singlplejer.

Tokom bete, moguće je formiranje grupa sa do sedam drugih igrača, postavljanje kampa, uzimanje misija, PvP i drugo. Za sada nije poznato koliko dugo će Red Dead Online ostati u beta fazi.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung promoviše Galaxy Note9 kao odličnu poslovnu alatku (video)

Motorola P30 stiže u novoj Aurora Gradient varijanti

10404
10405
10406
10407
10408
10409