Jack The Ripper DLC objavljen za igru Assassin's Creed Syndicate

Assassin's Creed Syndicate je najnovija igra u Assassin's Creed franšizi koja je objavljena za računare 19. novembra. Prvi veliki DLC za igri nazvan Jack The Ripper je konačno objavljen

Assassin’s Creed Syndicate je najnovija igra u Assassin’s Creed franšizi koja je objavljena za računare 19. novembra. Prvi veliki DLC za igri nazvan Jack The Ripper je konačno objavljen. Uprkos preterano pojednostavljenoj mehanici borbe, novi Assassin’s Creed Syndicate je uspeo da održi interesovanje zajednice. Ubisoft je takođe uspeo da objavi igru bez neprijatnosti kakve su pratile izlazak Assassin’s Creed Unity naslova, koji je imao brojne tehničke probleme. Jedina stvar koja je ovde drugačija je da je Jack the Ripper bio aktivan mnogo godina pre događaja u igri, pa se tako moralo i pristupiti ekspanziji. Igrač se vraća u London kao Master Assassin gde će biti potpomognut od strane Indian Brotherhood-a. Za sada nema informacija o dužini DLC-a, ali ne bi trebalo da bude kratak imajući u vidu cenu od 15 dolara.
Objavljeni datumi sledeće dve Assassin’s Creed 2D igre
Izvor: Softpedia
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi