Greška

Došlo je do greške.

J.J. Abramsov Bad Robot i Tencent formiraju diviziju za video igre

08.06.2018 16:01 | 0 Biznis IT
J.J. Abramsov Bad Robot i Tencent formiraju diviziju za video igre


Bad Robot je kompanija za produkciju poznatog američkog režisera i producenta J.J. Abramsa, a sada se sprema za lansiranje nove gejming divizije. Bad Robot će na ovom projektu sarađivati sa Tencentom, jednom od najvećih kompanija na polju gejminga.

Nova divizija će nositi naziv Bad Robot Games, najavljena je uz stratešku saradnju sa kineskim gigantom Tencentom, a Warner Bros će takođe biti manjinski investitor na projektu.

Prema navodima Bad Robota, studio će se fokusirati ekskluzivno na originalne igre. "Bad Robot Games ce sarađivati sa tradicionalnim developerima igara u kreiranju kako velikih tako i indie projekata za mobilne uređaje, PC i konzole, pri tom se oslanjajući na svoja iskustva i uspehe u procesu kriranja svetova i pričanja priča, kreativne direktore i mrežu vizuelnih umetnika, muzičara, dizajnera zvuka, pisaca i drugih talenata", ističe se u navodu kompanije.

Bad Robot je ranije bio uključen u neke gejming projekte i interaktivna iskustva, ali nova divizija deluje kao više centrirana i fokusirana misija. Bad Robot Games će voditi Dave Baronoff, koji je ranije upravljao kompanijinim gejming poduhvatima.

U ovom trenutku nisu objavljeni potencijalni projekti na kojima Bad Robot Games i Tencent rade, ali prema onome što se može saznati, izgleda da će Abrams u velikom meri biti uključen u projekat. "Ja sam veliki fan igara, a posebno sam ljubomoran na alatke kojima developeri igara raspolažu kako bi kreirali igre, kao i na svetove u kojima se igraju. Sada povećavamo našu posvećenost ovom segmentu, preko jedinstvenog pristupa zajedničkom razvoju igara, koji nam omogućava da se fokusiramo na ono što radimo najbolje", istakao je Abrams.

Izvor: AndroidAuthority

Komentari

0 Dodaj komentar

Ubisoft CEO: Naredna generacija konzola će biti i poslednja

Lenovo predstavio ThinkSmart Hub - svoju viziju pametnih prostora za sastanke

10604
10605
10606
10607
10608
10609