Greška

Došlo je do greške.

Izrezi u ekranu stižu i na Samsung telefone

08.11.2018 10:21 | 0 Mobile
Izrezi u ekranu stižu i na Samsung telefone


Evo loših vesti za one koji mrze izreze u ekranu (notch). Jedan od poslednjih stubova odbrane u ovom segmentu, kompanija koja još uvek nije implementirala notch na svoje telefone, konačno posustaje i doneće ovogodišnji trend na svoje modele telefona.

Na svojoj konferenciji za developere, Samsung je nagovestio tri različita dizajna za izrez u ekranu, koje planira da koristi na svojim uređajim u budućnosti. S leve na desnu stranu, u priloženoj fotografiji, imamo Infinity-U, Infinity-V i Infinity-O. Ovo su brendovi displeja koji će implementirati izreze.


Pogledajte još: Nove informacije sugerišu da Galaxy S10 neće imati izrez u ekranu


Kao što se može videti, sva tri notcha imaju oblik slova koja se koriste za njihov opis. Modeli U i V koriste tradicionalne izreze, koji su doduše dosta manji nego standardni kakvi se viđaju na telefonima, dok O model ima izrez koji je praktično otvor u ekranu, ali neobično postavljen i nije centriran.

Novi Infinity displej (četvrti model na fotografiji i bez slova u nazivu) izgleda kao ekran bez izreza i okvira, kakav smo svi čekali. Ovaj dizajn je verovatno rezervisan za buduće premijum modele, dok bi notch displeji mogli stići na telefone iz srednjeg segmenta.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije
 

Komentari

0 Dodaj komentar

Android aplikacije će se ažurirati dok ih koristite

Samsungovo Android Pie ažuriranje stiže u januaru na Galaxy Note9, S9 i S9+

10104
10105
10106
10107
10108
10109