Greška

Došlo je do greške.

Izložba fotografija 'SENKE' kroz objektiv Huawei P30 Pro telefona

16.04.2019 17:41 | 0 Biznis IT
Izložba fotografija 'SENKE' kroz objektiv Huawei P30 Pro telefona


Saopštenje za javnost

Mirko Tabašević poznati fotograf i globalni lider u oblasti tehnologije i mobilnih telefona kompanija Huawei, udružili su svoje kvalitete i stvorili izložbu fotografija „Senke“ zahvaljujući neverovatnim sposobnostima najnovijeg flegšip modela komapnije - Huawei P30 Pro telefona.

Kompanija Huawei omogućila je da umetnost sada bude dostupna svima. Stvara epohu u kojoj se umetnost vraća u prvi plan samo jednim klikom, u kojoj svako ima podjednaku priliku da je stvara. Fotograf Mirko Tabašević predstavio je „Senke“ kroz seriju smelih crno-belih fotografija, stavljajući u centar žensko telo i vrednujući njegovu lepotu i posebnost, a ono što ovu izložbu čini drugačijom i jedinstvenom, jeste to što je svaka od fotografija nastala najnovijim i najboljim uređajem iz P serije pametnih telefona, Huawei P30 Pro telefonom.

Umetnost stvaranja fotografije kompanija stavlja u prvi plan, što pokazuje kroz višegodišnju saradnju sa kompanijom Leica i proizvodnju telefona koji prave fotografije izuzetno visokog kvaliteta, čak boljeg nego neki profesionalni fotoaparati. Perfekcionizam, jedinstvenost i profesionalnost su glavne karakteristike koje kompanija Huawei ističe kada je reč o fotografiji, kao i njihovim uređajima.

Ovom izložbom, kompanija Huawei je dokazao da svako od nas može i treba da stvara savršenstvo, uz pravi uređaj u svojim rukama. Slogan koji  prati Huawei P30 Pro telefon glasi „Rewrite the rules“, što upravo kompanije i čini ovom izložbom – ispisuje nova pravila u oblasti fotografije i pokazuje da uz novi Huawei P30 Pro uređaj, umetnik leži u svakome od nas.

Izložba fotografija „Senke“ biće otvorena za javnost od 18. aprila u jednoj od najpoznatijih galerija u centru Beograda – galeriji Neon. Do kraja aprila, koliko će ova izložba fotografija trajati, zainteresovani posetioci biće u mogućnosti da je posete svakog dana sem nedelje, od 17h do 21h i uvere se u moć fotografije koju stvara Huawei P30 Pro telefon.

Izvor: Huawei

Samsung Galaxy Fold infografik opisuje karakteristike telefona

Sony objavio prve detalje o PlayStation 5 konzoli

10604
10605
10606
10607
10608
10609