Greška

Došlo je do greške.

Izgleda da Sony sprema PlayStation Launcher za PC

17.08.2022 15:46 | 0 Games
Izgleda da Sony sprema PlayStation Launcher za PC

Ranije, što je bilo ekskluzivno za PlayStation konzole mahom je ostajalo ekskluzivno na PlayStation konzolama. Međutim, vremena se menjaju, konkurencija zadaje udarce, pa je tako i tradicionalno nevoljni Sony morao da izađe u susret zahtevima zajednice i tržišta i polako počne da predstavlja svoje nekadašnje ekskluzive i na personalnim računarima. Kako piše TheVerge, odziv publike bio je i više nego dobar, pa se tako Sony sprema na nešto ozbiljniji upliv u PC vode.

Pristižu ekskluzive

Pomenuli smo ekskluzivne naslove koji su nekada bili rezervisani striktno za PlayStation konzolu, ali sada su dostupni i na desktop računarima. Neke od najboljih takvih igara koje trenutno možete zaigrati na vašem računaru su:

  • Horizon Zero Dawn
  • Journey
  • Final Fantasy 7 Remake Integrade
  • God of War
  • Days Gone
  • Death Stranding: Director’s Cut
  • Detroit Become Human
  • Spider-Man Remastered

Spidey.jpg

Pored ovih, sprema se i dolazak drugih video igara, poput The Last of Us: Part I, Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Persona 5 Royal, a pretpostavljamo da će ih biti još. Jednostavno, čak je i tvrdoglavi Sony uvideo neophodnost upliva na tržište računara, ali izgleda da je njihov plan još ozbiljniji nego što smo mislili.

Radi se na PlayStation Launcher

U pitanju je “launcher” koji bi, kako se pretpostavlja, bio rezervisan za ove video igre koje su razvojni studiji ili partneri kompanije Sony razvijali za PlayStation konzole. Informacija o ovakvom programu primećene su unutar Spider-Man Remastered video igre koja se pre nekoliko dana pojavila u verziji za računare.

Koji bi bio cilj ovakvog programa? Naravno, novac, jer bi time kompanija Sony uspela da poveća prihode koje zarađuje od prodaje svojih video igara za desktop računare. Pored toga, jedan ovakav sistem olakšao bi funkcionisanje spojenih PSN naloga na računaru i konzoli. U ovom trenutku Sony nije dostavio nikakve zvanične informacije vezane za ovakav potez, ali realno je očekivati da se PlayStation Launcher pojavi u nekom trenutku do kraja ove ili početkom sledeće godine.

Gde su nestali plazma televizori?

Huawei Mate 50 će imati bateriju za hitne slučajeve, za korišćenje nakon što se telefon ugasi

10404
10405
10406
10407
10408
10409