Greška

Došlo je do greške.

Izgleda da Sony radi na telefonu sa roll-up ekranom

08.07.2019 18:29 | 2 Mobile
Izgleda da Sony radi na telefonu sa roll-up ekranom


Do sada smo dosta toga čuli o savitljivim telefonima, a sada je došlo vreme da se određena pažnja posveti i urolanim telefonima. Nova glasina sugeriše da Sony radi na telefonu koji će imati roll-up ekran. To bi, barem u teoriji, značilo da se ekran može odmotati kako bi se ponudila veća površina. Za sada se ističe da je u pitanju prototip, tako da nije poznato da li će uređaj ikada biti ozvaničen.

Proizvođači pametnih telefona isprobavaju različite stvari kako bi postavili temelje za buduće mobilne uređaje. Kompanije, kao što su Samsung i Huawei, već su pokazale svoje fleksibilne telefone. Prethodno je objavljeno i da Sony u pripremi ima sopstveni fleksibilni telefon.

 

Pogledajte još: Sony WF-1000XM3 su bežične slušalice sa aktivnom izolacijom spoljašnje buke


Ovaj specifični prototip ima roll-up ekran. Ukoliko ugleda svetlo dana, očekuje se da će maloprodajna verzija imati Snapdragon 855 čipset, uz Qualcommov X50 modem. Objava se čak predviđa za decembar ove godine ili početkom sledeće godine.

Ipak, na ove informacije je potrebno gledati sa dozom rezerve, s obzirom na to da se Sony trenutno fokusira na tek nekoliko tržišta i kreiranje ovakvog telefona bi zahtevalo angažovanje dodatnih resursa.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

marantz Član postova: 535
O Bože, ovi i dalje ne odustaju

Ovako izgleda Redmi K20 Pro Avengers Edition

Xiaomijev patent otkriva periskop kameru za dolazeći premijum telefon

10104
10105
10106
10107
10108
10109