Greška

Došlo je do greške.

Izaberi poklon uz Samsungov QLED TV – Gear S3 sat ili Galaxy A9 telefon

18.02.2019 18:06 | 0 Multimedija
Izaberi poklon uz Samsungov QLED TV – Gear S3 sat ili Galaxy A9 telefon


Saopštenje za javnost

Svi se raduju poklonima i svi volimo iznenađenja. Samsung poklanja Gear S3 Frontier ili Galaxy A9! I još 10 godina garancije bez "Burn-in" efekta.

Promocija traje od 01.02. do 31.03.2019. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu QLED modela iz 2018. godine (od serije 7 pa na više ), a ostvaruje se slanjem sledećih podataka na e-mail adresu ce.promotion@samsung.com i to u roku od 30 dana od datuma izdavanja računa: ime, prezime, e-mail adresa, poštanska adresa (zbog dostave garancije), prikaz (sken) fiskalnog računa s prodajnog mesta, model i serijski broj uređaja.

Spisak uređaja i više informacija moguće je pronaći na linku: uslovi promotivne akcije

Promocija 10 godina garancije bez "Burn-in" efekta važi od 01.01. do 31.03.2019, a više informacija moguće je pronaći na linku.

Novi i bolji pogled na svet

Revolucionarna QLED tehnologija donosi ti novi užitak gledanja tvojih omiljenih programa i postavlja nove standarde kvaliteta slike. Gledaj svoju omiljenu emisiju sa bilo koje udaljenosti i bilo kog mesta - jer je svaki ugao gledanja pravi ugao.

Pametni sat, napredne funkcije

Gear S3 Frontier ti otvara mogućnosti aktivnog sveta koji prati tvoj avanturistički duh. On je istovremeno i pravi sat i pametni sat koji ti pruža sjajne funkcije poput ugrađenog GPS-a i zvučnika, kao i direktan pristup svim aplikacijama koje su ti potrebne.

Prvi telefon na svetu koji poseduje četvorostruku kameru

Pored Infinity ekrana, ono što će te osvojiti jeste kvalitet fotografija koje pravi, bez obzira da li fotografišeš danju ili noću. Ovaj telefon se ponosi savršeno elegantnim dizajnom, odličnim zumiranjem i inteligentnim poboljšavanjem fotografija.

Samsung garantuje 10 godina bez "Burn-in" efekta
Šta je "Burn-in" efekat?

Pikseli postaju trajno oštećeni i zadržavaju boju sadržaja koji je prethodno bio prikazan u određenom trajanju. To znači da taj logotip ili slika ostaju trajno vidljivi na ekranu, bez obzira na sadržaj koji korisnik trenutno gleda.

"Burn-in" efekat uzrokuje gledanje filmova, vesti, sportskih kanala ili igranje video igara, zbog većeg broja statičkog sadržaja na ekranu. Svi Samsung modeli ostvarili su savršen rezultat na testu "Bez burn-in efekta", pa korisnici mogu da uživaju u najboljem kvalitetu slike bez straha od "duhova na ekranu".

Izvor: Samsung

Samsung predstavio Galaxy Tab S5e

AMD bi 7. jula mogao predstaviti 7nm Navi GPU

10304
10305
10306
10307
10308
10309