Iz ekipe koja je kreirala Rise of the Tomb stigli u Call of Duty tim

Samo nekoliko sati nekon što je režiser igre Rise of the Tomb Raider Brian Horton najavio da napušta Crystal Dynamics, otkriveno je koja je njegova sledeća destinacija

Samo nekoliko sati nekon što je režiser igre Rise of the Tomb Raider Brian Horton najavio da napušta Crystal Dynamics, otkriveno je koja je njegova sledeća destinacija. Horton je odmah ažurirao svoje Twitter i LinkedIn stranice biografije i poručio da se pridružio studiju koji je kreirao igre iz serijala Call of Duty – Infinity Ward. Njegova uloga u novom timu će biti kreativni direktor ali nije najavljeno na kom projektu će raditi iako se spekuliše da će to biti nova igra iz Call of Duty serijala.
Kako je Call of Duty franšiza prešla na trogodišnji ciklus objava, pretpostavka je da će ove godine novi naslov objaviti upravo Infinity Ward. Poslednja Infinity Ward-ova igra iz Call of Duty serijala je Ghosts. Horton se pridružio još jednom bivšem članu Square Enixa, a to je Darel Galager koji radi kao šef razvoja u Activisiona. On je krajem prošle godine napustio Square Enix nakon deset godina, a pridružio se Activisionu u januaru.
CD Projekt: kampanja u ekspanziji Wine and Blood će biti bolja od osnovne Witcher 3 kampanje
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi