iTunes Radio je Apple Internet radio servis

Apple je odlučio da uđe na tržište reprodukcije onlajn muzike, preko svog iTunes Radio servisa. Radi se o besplatnom servisu, koji reprodukuje muziku sa više od 200 stanica, a trebalo bi da bude konkurent Pandora servisu. Pristup iTunes Radio usluzi je moguć preko Mac, PC, Apple TV, iPhone, iPod touch i iPad ure&

Apple je odlučio da uđe na tržište reprodukcije onlajn muzike, preko svog iTunes Radio servisa. Radi se o besplatnom servisu, koji reprodukuje muziku sa više od 200 stanica, a trebalo bi da bude konkurent Pandora servisu. Pristup iTunes Radio usluzi je moguć preko Mac, PC, Apple TV, iPhone, iPod touch i iPad uređaja. Iako je servis besplatan, katalog sadržaja dolazi sa iTunesa, a korisnici će moći da pritiskom na dugme kupe pesmu koju slušaju. Apple ističe da radio stanice koje servis nudi postaju peronalnije i prilagodljivije korisniku, što ih on više koristi. Takođe, servis detektuje  i prilagođava stanice korisnikovom muzičkom ukusu. 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi