Isprobajte novi Material Design za Google Chrome

Ukoliko želite da dolazeći redizajn isprobate odmah, možete to učiniti preuzimanjem najnovijeg Chrome Canary builda

Google dominira ekosistemom veb pregledača pomoću svog Chrome-a, za koji se kasnije tokom godine sprema veliki Material Design redizajn. Međutim, ukoliko želite da ovaj redizajn isprobate odmah, možete to učiniti preuzimanjem najnovijeg Chrome Canary builda. Kao što se iz pratećih fotografija može videti, radi se o kompletnom redizajnu browsera, sa potpuno novim adress barom i izgledom za interfejs tabova. Tabovi sada imaju zaobljeniji oblik, a boje su osvežene kroz čitav korisnički interfejs.
Pogledajte još: Google neće više dozvoljavati instaliranje Chrome ekstenzija sa sajtova
Potrebno je napomenuti da najnoviji build za Chrome Canary (69.0.3488.0) omogućava Material Design UI podrazumevano za Windows, Linux i Chrome OS. Novi izgled je dostupan i macOS korisnicima, koji će morati da podese dva dodatna ekspermentalna obeležja:chrome://flags/#top-chrome-md će morati da bude podešen na “Refresh” chrome://flags/#views-browser-windows koji mora da se podesi na “Enable”Nakon ovoga je potrebno restartovati pregledač, nakon čega je moguće uživati u Material Designu koji je dostupan i za preostale operativne sisteme.
 
chrome1.jpg
Potrebno je istaći da postoji mogućnost nailaska na bagove, s obzirom da Chrome Canary ima eksperimentalni karakter i preporučuje se prvenstveno developerima i onima koji vole da rano testiraju nove stvari.Najnoviju verziju Chrome Canary builda za Windows, Linux, Chrome OS i macOS je moguće preuzeti ovde.Izvor: HotHardware
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
a na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi