Greška

Došlo je do greške.

Isprobajte među prvima GPU Turbo tehnologiju na Honor 10 telefonu

12.07.2018 18:17 | 2 Mobile
Isprobajte među prvima GPU Turbo tehnologiju na Honor 10 telefonu


Honor brend je objavio da je globalno prodao preko tri miliona Honor 10 telefona. Ovaj rezultat je ostvaren za manje od dva meseca od globalnog predstavljanja telefona 15. maja.

Ono što je sigurno doprinelo ovakvoj prihvaćenosti jesu implementacije većih inovacija u svetu smartfona. Ovo uključuje kameru sa dva senzora na poleđini, koju pokreće AI; napredni dizajn sa 3D staklenom poleđinom i nano-scale optičkim premazom. Na kraju, tu je i implementacija revolucionarne GPU Turbo tehnologije.

GPU Turbo je tehnologija ubrzane grafičke obrade sa integracijom hardvera i softvera koja značajno unapređuje korisničko iskustvo zahvaljujući restrukturiranju tradicionalnog obrasca grafičke obrade na nižem nivou. Tehnologija donosi velike prednosti za mobilne igre koje zahtevaju veliku efikasnost grafičke obrade jer znatno povećava brzinu i poboljšava iskustvo korisnika u igranju igara. GPU Turbo će postati osnovna funkcija Honor pametnih telefona, što će dovesti do savršene integracije hardvera i EMUI softvera pametnih telefona, kao i poboljšane primene grafike na najvišem nivou. Isto tako, GPU Turbo može da podrži AR i VR u budućnosti i da se primeni u sektorima kao što su virtuelno obrazovanje, onlajn kupovina i telemedicina u cilju najboljeg mogućeg vizuelnog iskustva korisnika.

Za posetioce Benchmark foruma smo spremili zanimljivu inicijativu. Tri člana Benchmark foruma, koji su vlasnici Honor 10 telefona, biće među prvima koji će biti u prilici da isprobaju novu GPU Turbo tehnologiju na svojim uređajima.

Ukoliko posedujete Honor 10 i voleli biste da premijerno isprobate GPU Turbo, potrebno je da u ovom postu na forumu navedete razlog zašto biste želeli da budete među onima koji će dobiti ovo ekskluzivno test ažuriranje. Tri člana koja budu izabrana će 16. jula dobiti Beta Update koji uključuje GPU Turbo.

Izvor: Benchmark

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |

a na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

stonexman Novi član postova: 22
Napred naši forumaši!

Opera za Android implementira Crypto Wallet funkciju (video)

Huawei Y serija - pametni telefoni vredni čekanja

10104
10105
10106
10107
10108
10109