Iron Maiden objavljuje besplatnu RPG igru za Android i iOS

Popularni britanski hevi metal bend Iron Maiden ulazi na tržište mobilnih igara sa svojim Iron Maiden: Legacy of the Beast naslovom, koji dolazi ovog leta na Android i iOS.

Popularni britanski hevi metal bend Iron Maiden ulazi na tržište mobilnih igara sa svojim Iron Maiden: Legacy of the Beast naslovom, koji dolazi ovog leta na Android i iOS. Igrači će biti u prilici da kontrolišu Edija (Eddie), koji je ikona i maskota benda.Dolazeća igra Irona Maidena će biti “akcioni, free-to-play RPG koji se fokusira na Iron Maiden mitologiju”, prema navodima iz saopštenja za medije. Ova mitologija će obilovati detaljima iz muzike i slika, fotografija, skica i artworka koji su deo tridesetogodišnjeg rada popularnog benda. Iron Maiden: Legacy of the Beast razvijaju Roadhouse Interactive studio, koji je radio i na Warhammer 40,000: Carnage i Family Guy Online igrama, kao i 50cc Games studio.Izvor: Polygon

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi