iPhone XR rastavljanje otkriva veliku bateriju (video)

iFixit je u svojoj laboratoriji imao upravo ovogodišnji jeftiniji LCD iPhone

Sada, kada je Apple počeo sa zvaničnom prodajom svog pristupačnijeg iPhone XR telefona, počinje da se pojavljuje materijal koji nam prikazuje šta se nalazi u unutrašnjosti uređaja. Među najpoznatijim sajtovima, koji se bave ovom tematikom, jeste iFixit, koji je u svojoj laboratoriji imao upravo ovogodišnji LCD iPhone.
iphone2_18.jpgKada se rastavi na delove iPhone XR ima naznake iPhone X modela, sa pravougaonom logičkom tablom, ali i pravougaonu bateriju u stilu one na iPhone 8 telefonu. Baterija je, sa 11.16Wh, veća od one na iPhone XS (10.13) i iPhone 8 Plus (10.28) modelima, a manja je od iPhone XS Max (12.08) baterije.

Drugi elementi, otkriveni rastavljanjem telefona, ne predstavjaju iznenađenje. Opet, znamo da oštećenje i lomljenje poleđine zahteva da se kompletno kućište zameni. Sve, od mehanizma za kontrolu odziva do kamere, možete pogledati u pratećem videu ili linku izvora.Izvor: iFixit
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi