Greška

Došlo je do greške.

iPhone X rangiran ispod iPhone 8 modela

06.12.2017 15:00 | 3 Mobile
iPhone X rangiran ispod iPhone 8 modela


Do sada, testovi i impresije su uglavnom išle u korist novoh iPhone X telefona, a izgleda da je uređaj bolje prihvaćen i od strane korisnika nego iPhone 8. Međutim, Consumer Reports ima nešto drugačiji stav i u svom izveštaju je rangiorao iPhone X ispod iPhone 8 modela.

Prema njihovom testiranju, iPhone X je dobio preporuku Consumer Reports organizacije, ali je istaknuto da bi korisnici koji žele da uštede novac, trebalo da se odluče za iPhone 8 ili 8 Plus. Razlog je, pored niže cene, i radni vek baterije, kao i situacija sa izdržljivošću.

Na primer, Consumer Reports je u svom testu otkrio da iPhone X uspeva da izdrži 19,5 sati sa jednim punjenjem baterije, dok iPhone 8 Plus traje 21 sat. Mada, i jedan i drugi model daleko zaostaju za 26 časova koliko ostvaruju Samsung Galaxy S8 i S8+ modeli.

U zavisnosti od toga šta žele od svojih telefona, bilo da je u pitanju najnoviji i najbolji hardver ili dugovečnost telefona, sve parametre je potrebno uzeti u obzir pri izboru novog modela, prema navodima Consumer Reportsa.

Izvor: Ubergizmo

linux Član postova: 331
Zaostatak je zaostatak, sami su krivi sto su stavili manju bateriju.
Perica Ognjenović Neregistrovan korisnik
Zaostatak Apple proizvoda verovatno nema nikakve veze sa veličinom, preciznije kapacitetom, baterije koje se nalaze u jednom odnosno u drugom uređaju. Još će da ispadne da sam na strani Jabuke...

Instagram donosi nove funkcije za Stories

Google objavio Chrome 63 za Android

10104
10105
10106
10107
10108
10109