Greška

Došlo je do greške.

iPhone 7 eksplodirao u Australiji, oštetio automobil

21.10.2016 11:13 | 24 Mobile
iPhone 7 eksplodirao u Australiji, oštetio automobil

Do sada se eksplozija telefona vezivala samo za Samsungove Galaxy Note7 telefone, ali izgleda da to više nije slučaj i da Apple ima iste probleme. Izveštaj koji se pojavio prošlog meseca otkrio nam je da je novi iPhone 7 eksplodirao, a sada nam iz Australije stiže izveštaj o eksploziji drugog primerka iPhone 7 telefona.

Prema izveštaju, vlasnik telefona Met Džons tvrdi da je ostavio telefon ispod gomile odeće dok je bio na surfovanju. Kada se vratio otkrio je da je njegov automobil ispunjen dimom i da je odeća kojom je bio pokriven telefon u plamenu. Džons tvrdi da je telefon nedelju dana star i da ga nije koristio sa drugim punjačima, što je obično jedan od razloga za koji Apple tvrdi da je uzročnik problema.

Verovatno je odeća koja je prekrivala telefon dovela do pregrevanja telefona koji se potom zapalio i oštetio automobil, ali su za sada sve to samo pretpostavke jer je malo verovatno da se telefon tako lako zapali. Apple je odbio da komentariše slučaj ali su ipak svesni žalbe i poručuju da je istražuju.

Apple kopira Samsung: Eksplodirao i iPhone 7 Plus

Izvor: Yahoo

desp Član postova: 7249
U Australiji je još uvek proleće i još uvek nije toliko toplo da se tako lako pregeje u kolima.
Altru Član postova: 2290
ako su 2 slučaja masovna pojava onda ok...već tada su završili na crnoj listi...
zorance Član postova: 243
Pa zato sto je to kod Samsunga bilo masovno za razliku od iPhona..
Altru Član postova: 2290
a kako to da iphone nije brže bolje završio na listama zabrane unošenja u avione? samsung su ekspresno stavili na tu listu...
zechs Član postova: 7233
Pre će biti u uglavljivanju baterija u sve tanja kućišta. Jedino rešenje im je da smanje baterije i kapacitet. [emoji23]

Moćni Razer Blade Pro laptop ima mehaničku tastaturu i NVIDIA GTX 1080

Samsung će koristiti LG baterije za Galaxy S8

10104
10105
10106
10107
10108
10109