Greška

Došlo je do greške.

iPhone 7 eksplodirao u Australiji, oštetio automobil

21.10.2016 11:13 | 24 Mobile
iPhone 7 eksplodirao u Australiji, oštetio automobil

Do sada se eksplozija telefona vezivala samo za Samsungove Galaxy Note7 telefone, ali izgleda da to više nije slučaj i da Apple ima iste probleme. Izveštaj koji se pojavio prošlog meseca otkrio nam je da je novi iPhone 7 eksplodirao, a sada nam iz Australije stiže izveštaj o eksploziji drugog primerka iPhone 7 telefona.

Prema izveštaju, vlasnik telefona Met Džons tvrdi da je ostavio telefon ispod gomile odeće dok je bio na surfovanju. Kada se vratio otkrio je da je njegov automobil ispunjen dimom i da je odeća kojom je bio pokriven telefon u plamenu. Džons tvrdi da je telefon nedelju dana star i da ga nije koristio sa drugim punjačima, što je obično jedan od razloga za koji Apple tvrdi da je uzročnik problema.

Verovatno je odeća koja je prekrivala telefon dovela do pregrevanja telefona koji se potom zapalio i oštetio automobil, ali su za sada sve to samo pretpostavke jer je malo verovatno da se telefon tako lako zapali. Apple je odbio da komentariše slučaj ali su ipak svesni žalbe i poručuju da je istražuju.

Apple kopira Samsung: Eksplodirao i iPhone 7 Plus

Izvor: Yahoo

Komentari

0 Dodaj komentar

Moćni Razer Blade Pro laptop ima mehaničku tastaturu i NVIDIA GTX 1080

Samsung će koristiti LG baterije za Galaxy S8

10104
10105
10106
10107
10108
10109