Greška

Došlo je do greške.

iPhone 6s i iPhone 6s Plus od sutra u Telenor prodavnicama

22.10.2015 12:57 | 0 Mobile
iPhone 6s i iPhone 6s Plus od sutra u Telenor prodavnicama

Samo mesec dana nakon svetskog predstavljanja, iPhone 6s i iPhone 6s plus modeli stižu u Telenor prodavnice i dostupni u nekoliko veličina: iPhone 6s sa 16 GB i 64GB, a iPhone 6s Plus sa 16GB, 64GB i 128GB memorije.

Novi iPhone modeli donose snažne promene. Pored revolucionarnog Multi-Touch interfejsa sa 3D Touch tehnologijom, ovi modeli donose i Live Photos, funkciju koja snima trenutke pre i posle fotografisanja kojom se  oživljavaju slike i pretvaraju u najlepše uspomene. Pored ovih funkcija, tu je i novi operativni sistem iOS 9, do sada najnapredniji mobilni operativni sistem koji predstavlja inteligentniju i proaktivniju podršku korisnicima i pruža sigurniju zaštitu.

Novi iPhone modeli su sačinjeni od najkvalitetnijih materijala i najotpornijeg stakla ikada korišćenog za izradu pametnih telefona. Posebnu pažnju privlači fantastičan dizajn koji je predstavljen kroz prelepe boje srebrnu, zlatnu, i svemirski sivu. Dame će posebno obradovati vest da se ovoga puta pridružio i iPhone u boji ružičastog zlata.

Korišćenjem ovih modela u Telenor mreži korisnici mogu da iskorsite njihov pun potencijal, zahvaljujući brzom mobilnom internetu i bogatoj ponudi digitalnih servisa.

Izvor: Telenor

Sve informacije u vezi sa kompanijom Telenor, možete pogledati na Telenor stranici, na Benchmark sajtu

Komentari

0 Dodaj komentar

Fossil predstavio svoj prvi Android Wear pametni sat - Q Founder

Apple objavio iOS 9.1, uz nove emotikone i poboljšani Live Photos

10104
10105
10106
10107
10108
10109