Greška

Došlo je do greške.

iPhone 13 Pro bi mogao imati manji izrez, vraća TouchID

26.03.2021 19:30 | 0 Mobile
iPhone 13 Pro bi mogao imati manji izrez, vraća TouchID


EverythingApplePro i Max Winebach sugerišu da će ovogodišnji iPhone 13 Pro telefoni imati redizajnirani sistem kamera - s prednje strane izrez će biti uži i manji, dok će na poleđini ispupčenje za kameru takođe dobiti novi izgled. ConceptCreator je pomogao u kreiranju 3D modela uređaja sa novim dizajnom.

Sistem kamera na poleđini i dalje ima nekoliko ispupčenja, odnosno svaki individualni objektiv će biti izdignut iz modula. Stabilizacija slike će biti unapređena sa funkcijom koja će se truditi da subjekat drži u centru snimka.


Apple navodno ulaže dosta truda kako bi poboljšao Portrait mod, korišćenjem podataka iz LiDAR senzora. Portret mod će biti dostupan i za snimanje videa.

 

Pogledajte još: iPhone 13 Pro bi mogao imati varijantu sa 1TB skladišnog prostora


Space Gray opcija boje će biti prerađena i biće tamnija i nudiće mat završnicu. Apple testira i novu narandžastu boju, ali se ne očekuje da će ona biti dostupna na samom lansiranju iPhone 13 linije.

Dojavljivač pominje da se ove godine očekuje i novi Phone mini model. Apple će nove proizvode, ne računajući iPhone, za ovu godinu podeliti u tri kategorije: tableti, nosivi uređaji i oprema za uređaje.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Najbrži SSD je Samsung 980 Pro! (video)

Apple navodno radi na izdržljivom Apple Watch-u

10104
10105
10106
10107
10108
10109