Greška

Došlo je do greške.

iPhone 13 bi mogao imati zanimljiv dizajn baterije

13.11.2020 17:20 | 0 Mobile
iPhone 13 bi mogao imati zanimljiv dizajn baterije


Trenutno, uglavnom sve baterije koje se koriste u telefonima su iste, samo stižu u različitim kapacitetima. Međutim, sa iPhone 13 modelom, Apple bi mogao implentirati nešto što je okarakterisano kao "soft board" tehnologija za baterije.

Ovo je termin koji koristi analitičar Ming-Chi Kuo u svom izveštaju za investitore. Prema navodima Kua, jedan od razloga prebacivanja na "soft board" tehnologiju za baterije jeste to što će pomoći kod smanjivanja zauzeća prostora u telefonu, a smanjiće i cenu kreiranja uređaja.

U ovom trenutku, iPhone 12 ima novi dizajn koji je tanji od njegovog prethodnika. Međutim, Apple se takođe odlučio na to da implementira i manju bateriju u telefon, a razlog ovoga bi moglo biti to što u telefonu nema dovoljno prostora.  Ukoliko su glasine o "soft board" tehnologiji za baterije tačne, možda bi dodatni prostor koji ovo bude stvorilo mogao biti iskorišćen za poboljšanje kapaciteta baterije, a samim tim i njenog radnog veka.

 

Pogledajte još: Apple bi mogao dodati 120Hz ProMotion displeje u iPhone 13 liniju


Ostale glasine, koje se tiču iPhone 13 linije, uključuju potencijalnu nadogradnju kamera, ali će Apple nastaviti da koristi isti dizajn.

U svakom slučaju, navedene informacije je potrebno uzeti sa rezervom, s obzirom na to da je još uvek veoma rano govoriti o iPhone 13 liniji, posebno ukoliko znamo da je iPhone 12 tek nedavno objavljen.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Novi macOS Big Sur je spreman za Mac uređaje

Samsung je sve bliži tome da postane najnoviji dobavljač čipova za Apple

10104
10105
10106
10107
10108
10109