Greška

Došlo je do greške.

iPhone 12 Pro Max dobitnik je nagrade Display Mate za najbolji ekran pametnog telefona

18.11.2020 10:58 | 2 Mobile
iPhone 12 Pro Max dobitnik je nagrade Display Mate za najbolji ekran pametnog telefona

 

Apple iPhone 12 Pro Max se probio kroz Display Mate-ova testiranja i dobio je najvišu ocenu performansi ekrana od A+. Ekran Super Retina XDR telefona izjednačava ili postavlja 11 rekorda performansi ekrana pametnog telefona, uključujući najveću apsolutnu tačnost boja, najmanji pomak u tačnosti boja i najveći odnos kontrasta.

iPhone modeli u prošlosti obično su imali displeje visokih performansi koji su se poklapali ili postavljali brojne rekorde o performansama ekrana. iPhone 12 Pro Max dolazi sa 6,7-inčnim OLED ekranom rezolucije 2,778 x 1,284 piksela i gustine 458 ppi.

Display Mate je napredna usluga kalibracije i optimizacije ekrana koja koristi zaštićeni obrazac testa i kalibracije da bi utvrdila koliko je dobar ekran. iPhone 12 Pro Max je nedavno testiran i dobio je dosad najvišu ocenu performansi ekrana od A+ i nagradu za najbolji pametni ekran zahvaljujući svojoj „tačnosti i performansama kalibracije“.

 

Pogledajte još: iPhone 12 mini - mali telefon, male i komponente

iPhone 12 Pro Max je mogao da postavio ili izjednačio 11 rekorda u performansama prikaza pametnog telefona, uključujući najveću apsolutnu tačnost boja, najmanji pomak tačnosti boja, najveći odnos kontrasta, najmanju refleksiju ekrana, najveću vidljivu rezoluciju ekrana, najmanju varijaciju osvetljenosti sa uglom gledanja i još pet drugih. Telefon takođe dolazi sa rekordno visokom osvetljenošću preko celog ekrana za OLED pametne telefone od 825 nita za 100 procenata prosečnog nivoa slike (APL).

„Kao rezultat toga, iPhone 12 Pro Max ekran ispunjava sve kriterijume i zahteve za Display Mate A+ ocenu, čime je zaradio Display Mate najvišu ukupnu ocenu ekrana i najvišu ocenu performansi od A+“, navodi sajt Display Mate.

Izvor: Gadgets 360

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Realme prodao preko 6 miliona telefona u danima prazničnog popusta

Motorola RAZR 5G - premijera (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109