Greška

Došlo je do greške.

iPhone 12 linija pati od ozbiljnih problema sa ekranom, Apple planira ažuriranje softvera

19.11.2020 10:08 | 2 Mobile
iPhone 12 linija pati od ozbiljnih problema sa ekranom, Apple planira ažuriranje softvera

 

Apple iPhone je već imao problem sa zelenom nijansom ove godine na iPhone 11 Pro Max modelu, a ažuriranje za iOS 13.6.1 pomoglo je da se problem reši. Međutim, prema rečima nekih vlasnika iPhone 12 serije koji se žale Apple podršci, svi telefoni iz serije 12 imaju gotovo isti problem, odnosno dešava se da ceo ekran dobije zelenkastu ili sivkastu boju.

Čini se da žalbe ukazuju na to da se zelene ili sive nijanse pojavljuju kada je osvetljenost ekrana podešena na 90% ili niže. Neki korisnici su primetili kako problem nestaje nakon kratkog vremena prikazivanja na ekranu.

 

iphonezeleniekran.jpg

 

Jedna osoba koja je bila u kontaktu s Appleom rekla je da je dva puta od kompanije dobio zamensku jedinicu, iako slanje zamenskih jedinica ne izgleda kao smer u kojem Apple želi ida ide. Apple navodno radi na nadogradnji softvera koja će rešiti problem. Sajt MacRumors je dobio internu belešku koju je Apple poslao ove nedelje Apple ovlašćenim dobavljačima usluga. U dopisu je Apple jasno stavio do znanja da je upoznat sa problemima zahvaljujući porukama koje su im poslali vlasnici iPhone 12 serije.


Pogledajte još: iPhone 12 Pro Max dobitnik je nagrade Display Mate za najbolji ekran pametnog telefona

Apple je rekao tehničarima da izbegavaju servisiranje pogođenih iPhone modela iPhone 2020 i umesto toga preporučio im je da poruče kupcima da nastave da blagovremeno ažuriraju svoj iPhone. Čini se da taj komentar sugeriše da se Apple oseća prilično siguran da će moći i ovaj put da reši problem šlanjem softverske ispravke.

Izvor: Phonearena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


 

Komentari

0 Dodaj komentar

Da li je Huaweijevo partnerstvo sa Leicom prošlost? Huawei kaže - nikako!

WhatsApp testira nove funkcije pozadine, mute-ovanje video zapisa i read later funkciju

10104
10105
10106
10107
10108
10109