Greška

Došlo je do greške.

iPhone 12 - korenite promene

12.11.2019 10:26 | 2 Mobile
iPhone 12 - korenite promene

 

Verujemo da kada bi smo upitali ljubitelje iPhone telefona da odaberu dizajn koji im se najviše dopadao, da bi većina odgovorila da su iPhone 4 i 5 najlepše izgledali. Hoće li Apple ponovo u tom smeru? Kako stvari stoje, izgleda da hoće...

Današnji iPhone 11 dizajnom vuče korene još od iPhone 6 modela, sa konkretnijim promenama koje je doneo iPhone X uvođenjem notcha sa brojnim senzorima. Neki su to prihvatili a neki i dan danas ne vole taj izrez u ekranu. Kako javlja najpoznatiji Apple analitičar, Ming Chi Kuo, Apple intenzivno radi na tome da sve te senzore uključujući i kameru, minimizuje u toj meri da može da ih smesti u tanku ivicu iznad ekrana. Ozbiljan poduhvat, nema šta...i ako se to ostvari, verujemo da bi publika izuzetno pozdravila ovakvu odluku.

Druga stvar koja se tiče dizajna jeste povratak na onaj  (u ono vreme doduše) fenomenalan dizajn iPhone 4 odnosno modela 5: ako se ova predviođanja obistine, iPhone 12 napušta aktuelni zaobljeni dizajn i vraća se oštirijim ivicama telefona, poznatom flat dizajnu stranica telefona. Moramo priznati, ova ideja nam se veoma dopada!

 

Pogledajte još: Apple bi mogao koristiti 120Hz 'Pro Motion' displeje u iPhone-ima za narednu godinu

Naravno da se očekuje i novi kamera sistem: sadašnji bi umesto tri imao četiri kamere - glavni, wide senzor, ultra wide, telefoto i ToF kameru. Ceo sistem je pri tome malo pomeren ka unutrašnjosti telefona i izgleda mnogo lepše nego aktuelni model. Prema onome što možemo da vidimo na slikama koje su izrađene kao koncept, novi Iphone bi mogao da deluje mnogo impresivnije i modernije u odnosu na današnji iPhone 11. Ostaje samo da vidimo da li će sve ostati na ovim pretpostavkama ili će se cela priča obistiniti.

Izvor:  Phone Arena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


 

Nikola Neregistrovan korisnik
Najzad da se otarase glupog dizajna 6tice...

Google Stadia - Najavljen datum pokretanja i lista igara

Google će obeležavati spore sajtove u Chrome-u

10104
10105
10106
10107
10108
10109