Greška

Došlo je do greške.

iPhone 11 kamera na ponovljenom DxOMark testu dobila mnogo veću ocenu

05.12.2020 16:44 | 0 Mobile
iPhone 11 kamera na ponovljenom DxOMark testu dobila mnogo veću ocenu


DxOMark je nedavno promenio svoj način testiranja i sada sprovodi četvrtu verziju novog protokola testiranja. To znači da će neki uređaji, koji budu označeni kao relevantni, biti podvrgnuti novoj rundi testiranja, a to će uticati i na ukupne rezultate.

Sada je ponovo testiran iPhone 11 i ukupan rezultat je ostvario značajn rast, sa prethodnih 109 poena na 119 poena. Ovim rezultatima, iPhone 11 je prestigao i neke od premijum modela iz 2020. godine, kao što su Samsung Galaxy S20+ i OnePlus 8 Pro. Mada, potrebno je istaći da je i Galaxy S20+ testiran po starom protokolu.

 

Pogledajte još: Evo koliko koštaju novi iPhone 12 telefoni u proizvodnji i iz kojih sve zemalja dolaze delovi


DxOMark i godinu dana kasnije iPhone 11 svrstava u sposoban telefon za fotografisanje. Uređaj nudi odličan kvalitet fotografija i videa. Fotografije nude preciznu ekspoziciju, dobru reprodukciju boja, odlične detalje čak i u zatvorenom, a pohvale idu i na račun performansi ultraširoke kamere. Ono čime DxOMark nije zadovolhan, jeste kvalitet zumiranja što je razumljivo zbog nedostatka telefoto senzora.

Kada je u pitanju kvalitet videa, DxOMark pominje nekoliko prednosti, među kojima je i efektivna stabilizacija. Više detalja o novom testu iPhone 11 kamere je dostupno ovde.

Izvor: DxOMark

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Apple patent pokazuje zanimljivo postolje za dva monitora

TENAA otkriva novi Nokia telefon, dolazi sa četvorojezgarnim CPU-om

10104
10105
10106
10107
10108
10109