iPad Smart Cover dodaci se sami otvaraju i zatvaraju u izlogu prodavnice u Londonu (video)

Apple je na krajnje jedinstven način odlučio da primami kupce u svoju prodavnicu u Regent ulici u Londonu

Apple je na krajnje jedinstven način odlučio da primami kupce u svoju prodavnicu u Regent ulici u Londonu. Naime, u izlogu ove prodavnice Smart Cover dodaci za iPad se automatski otvaraju i zatvaraju. U pitanju nije bilo kakva animacija, već stvarni iPad tableti i Smart Cover zaštitne futrole.
Ove futrole su lansirane zajedno sa iPad 2 tabletom 2011. godine i specifične su po tome što koriste magnete kako bi se idealno zakačile za tablet, ali i kako bi se savile u postolje za tablet. Magneti takođe služe za automatsko uključivanje i isključivanje ekrana, a ova rešenja su kasnije postala uobičajena kod mnogih drugih dodataka za telefone i tablete.
Ovo nije prvi put da Apple pokušava da u pomoću izloga impresionira prolaznike, obzirom da su ogromni ekrani postavljani kako bi izgledali kao iPad, a korišćeni u i LED-ovi sa iPadom u sredini kako bi se stvorio jedinstveni 3D efekat.

Izvor: The Verge

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi