Greška

Došlo je do greške.

iPad Pro za 2020. godinu bi mogao koristiti time-of-flight kamera senzor

27.08.2019 15:10 | 0 Mobile
iPad Pro za 2020. godinu bi mogao koristiti time-of-flight kamera senzor


Kada je u pitanju fotografisanje mobilnim uređajima, ovo je oblast u kojoj Apple iPad-ovi nisu specifično prepoznatljivi. Svakako mogu da kreiraju pristojne fotografije, ali ni približno onome za šta su sposobni iPhone-i. Sada izveštaji sugerišu da bi se ovo moglo promeniti kod iPad Pro linije za 2020. godinu.

Izveštaj tvrdi da će Apple najverovatnije predstaviti ToF (time-of-flight) senzor za kameru iPad Pro modela za 2020. ToF senzor se koristi za merenje distance između senzora i subjekta. Ovo se ponekada koristi za uvećanu realnost, gde pomaže kod obezbeđivanja boljeg skaliranja i perspektive.


Pogledajte još: Naredni iPad Pro bi mogao imati trostruki kamera sistem


Zanimljivo je da je analitičar Ming-Chi Kuo ranije predvideo da će Apple-ovi 2020 iPhone modeli imati sličan senzor. Međutim, kako se iPad Pro modeli očekuju ranije tokom godine, oni će prvi dobiti ovaj potencijalni senzor.

Moguća implementacija ToF senzora u iPad Pro, koji se obično pozicionira kao poslovni uređaj, sugeriše da bi se tablet mogao koristiti na industrijskom nivou ili za 3D mapiranje. Ipak, ove informacije je potrebno uzeti sa rezervom dok ne budu zvanično potvrđene.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Redmi 7A dobija portret mod i AI detekciju uz najnoviji MIUI

Qualcomm Snapdragon 875 bi mogao biti kreiran u 5nm procesu

10104
10105
10106
10107
10108
10109