Greška

Došlo je do greške.

Intervju: Simone Tornagi, Wiko (video)

02.03.2018 14:38 | 0 Mobile
Intervju: Simone Tornagi, Wiko (video)


Kompanija Wiko je na ovogodišnjem Mobilnom kongresu u Barseloni predstavila veliki broj novih uređaja. Ova, na zapadnoevropskim tržištima vrlo uspešna kompanija, pokušava da takve rezultate ponovi i na drugim teritorijama. Tokom MWC-a smo porazgovarali sa Simoneom Tornagijem, direktorom kompanije Wiko za Južnu Evropu.

Tornagi je istakao da je scenario za mladu kompaniju iz Francuske veoma dobar u narednih godinu i po dana, ali da u trogodišnjem planu nije sve iskristalisano, posebno zbog sve većeg naleta kineskih proizvođača u Evropi. Wiko je osnovan 2011. godine u Francuskoj i za ovo vreme se proširio na veliki broj tržišta i posebno je zapažen na zapadu.


Kada je situacija u Adriatic regiji u pitanju, Wiko planira da se proširi standardnim kanalima maloprodaje kojima je brže i lakše dopreti do kupaca nego preko provajdera telekomunikacionih usluga. Ali Tornagi veruje da sa timom, koji Wiko ima u Srbiji, kompanija može veoma brzo da se proširi na ovaj deo tržišta.

Kompanijina najveća prednost je nuđenje najboljih tehnologija po najboljoj ceni, a ovo uključuje i popularizaciju 19:9 odnosa stranica ekrana, na telefonu sa cenom od oko 200 evra. Kompletan intervju sa Simoneom Tornagijem, ispred kompanije Wiko, možete pogledati u pratećem videu.

Izvor: Benchmark

Komentari

0 Dodaj komentar

Facebook ukida poseban News Feed za stranice

Dropbox donosi Google G Suite integraciju

10104
10105
10106
10107
10108
10109