Greška

Došlo je do greške.

Intelov Ghost Canyon NUC može da primi GPU desktop veličine

09.01.2020 13:45 | 0 Hardver
Intelov Ghost Canyon NUC može da primi GPU desktop veličine


Za one, koji nisu fanovi ogromnih gejming sistema i žele manje ili minimalističke računare, kompanija Intel ima zanimljivo rešenje. Ovakvi sistemi obično moraju da prave kompromise, posebno u domenu grafičkih karti, ali to nije slučaj sa Ghost Canyon NUC računarom.

Ghost Canyon NUC (poznat i kao Intel NUC 9 Extreme) je mini desktop PC koji je praktično nadogradivi NUC. Uređaj je dovoljno veliki da, pored nadogradnje procesora, može da implementira i grafičku kartu desktop veličine.

To znači da, kada je sirova snaga u pitanju, Ghost Canyon NUC može da ponudi performanse koje su skoro u rangu desktop sistema. Glavna razlika (što je i osnovna prodajna tačka ovakvih modela) je u tome što će ovaj mini desktop PC moći da stane u torbu i da se lako prenosi. Naravno, i dalje su potrebne eksterne periferije poput miša, tastature i monitora.

 

Pogledajte još: Intel najavio Thunderbolt 4


Intel očekuje da će sa prodajom Ghost Canyon NUC računara započeti tokom marta, a osnovni (barebone) sistem će imati početnu cenu od 1250 dolara i ići će do 1700 dolara za premijum Core i9 model.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

GIGABYTE predstavio novu liniju monitora na CES 2020 sajmu

Sony PlayStation 4 ekosistem je zabeležio prodaju od preko milijardu igara

10203
10205
10206
10207
10208
10209