Greška

Došlo je do greške.

Intel objavio prve moderne drajvere za Windows 10

02.12.2018 14:00 | 0 Hardver
Intel objavio prve moderne drajvere za Windows 10


Intel zvanično prelazi na Windows Modern Drivers platformu, sa kompanijinim prvim Universal Windows Driver-ima, koji nude optimizaciju specifično za UWP aplikacije.

Počevši od Windows 10 version 1809 (October 2018 Update), Microsoft zahteva od kompanija da objave Windows Modern Drivers, a Intel ističe da od ove verzije kompanija planira da objavljuje samo novu vrstu drajvera.

Stara verzija, koja će nastaviti da bude dostupna, će biti smatrana "legacy" drajverima. Biće moguće prebacivanje sa modernih na legacy drajvere, ali se ovaj potez ne preporučuje. Međutim, biće moguće ažuriranje legacy drajvera direktno na Modern Windows Driver, što će računar automatski prebaciti na novi sistem.

 

Ne propustite test: Gigabyte RTX 2070 GAMING OC WHITE 8G


Nova verzija drajvera donosi podršku za 12 različitih igara, kao i funkcije poput Game Tuning ažuriranja, smanjene potrošnje RAM-a u OpenGL modu, poboljšanje stabilnosti Vulkan drajvera i bolju potrošnju baterije uz Display Refresh Rate Switching na podržanim monitorima.

Intel ističe da Windows Modern drajveri zahtevaju internet konekciju jer automatski pokušavaju da preuzmu Intel Graphics Control Panel sa Microsoft Store-a.

Izvor: Softpedia

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Nvidia ima RTX Titan u pripremi

Blizzard će naredne godine objaviti više Diablo projekata

10203
10205
10206
10207
10208
10209