Intel objavio nove Haswell i Ivy Bridge procesore

Intel je upravo proširio svoju ponudu desktop procesora sa prilično velikim brojem novih Haswell i Ivy Bridge modela. Detalje o svim modelima možete videti u priloženoj listi, a na njoj se nalazi i najavljivani 3,5 GHz Core i7-4771 model koji je i najjači i najskuplji trenutno objavljeni sa cenom od 314 dolara. Tu su ta

Intel je upravo proširio svoju ponudu desktop procesora sa prilično velikim brojem novih Haswell i Ivy Bridge modela. Detalje o svim modelima možete videti u priloženoj listi, a na njoj se nalazi i najavljivani 3,5 GHz Core i7-4771 model koji je i najjači i najskuplji trenutno objavljeni sa cenom od 314 dolara. Tu su takođe i četiri Core i5 čipa svi sa cenom od 182 dolara (dva su Haswell a dva Ivy Bridge), Core i3 modeli idu od 2,9 GHz do 3,6 GHz, a u ponudi u prodavnicama uskoro će se naći i pet Pentiuma plus nekoliko Ivy Bridge Celerona. Radi se o veoma širokoj ponudi procesora sa opsegom cena od 42 pa do 314 dolara.
intel haswell ivy bridge procesori

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi