Intel objavio aplikaciju za razmenu poruka

Preko ove aplikacije 3D avatari govore u vaše ime, a vi imate 15 sekundi da kažete šta imate. Polovina njih je besplatna dok se za drugu polovinu plaća dolar za svaku

Obično kada govorimo o Intelu mislimo na kompaniju koja objavljuje hardver, međutim izgleda da i tu dolazi do izvesnih promena. Oni su juče objavili mobilnu aplikaciju za razmenu poruka nazvanu Pocket Avatars, a ona omogućava korisnicima da pošalju video poruke prijateljima. Zapravo, “video poruke” ne opisuju ovu aplikaciju na pravi način. Pocket Avatars u stvari koristi prednju kameru kako bi snimila vašu poruku, a potom kombinuje vaš glas i izraze sa jednim od preko 40 karaktera. Preko ove aplikacije 3D avatari govore u vaše ime, a vi imate 15 sekundi da kažete šta imate. Polovina njih je besplatna dok se za drugu polovinu plaća dolar za svaku. Poruke mogu biti poslate putem SMS-a, elektronske pošte ili Twittera. Napomenućemo i to da je aplikacija dostupna za iOS i Android.
Izvor: TheNextWeb

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi