Greška

Došlo je do greške.

Intel je izgubio ključne članove svog marketing tima za grafičke karte

29.11.2019 12:30 | 0 Biznis IT
Intel je izgubio ključne članove svog marketing tima za grafičke karte


Krajem 2017. godine i tokom čitave 2018, Intel je bio u fazi potrage za članovima tima svog odeljenja za grafičke karte. Raja Koduri je iz AMD-a prešao u Intel kako bi započeo rad na razvoju Intel Xe GPU arhitekture, dok je Chris Hook napustio AMD-ovu divizuju za marketing kako bi pomogao Intelovom GPU marketing timu.

Sada izgleda da je započeo svojevrstan egzodus iz Intelovog marketinškog tima, a kompaniju su napustila tri člana. Pomenuti Chris Hook, šef marketinga za Intel grafičke karte, je potvrdio na Twitteru da je napustio Intel. Ovo važi i za Heather Lennon i Jona Carvilla, koji su do sada bili na pozicijama senior marketing menadžera za Intel grafiku, odnosno potpredsednika marketinga i tehnologija.

Jon Carvill je u međuvremenu prešao u kompaniu NUVIA, koja predstavlja novi startap u segmentu proizvodnje čipova. Heather Lennon i Chris Hook još nisu potvrdili koje su njihove sledeće pozicije i gde.

 

Pogledajte još: Intel predstavio 665p SSD uz 96-slojni QLC NAND druge generacije


Za sada nije poznato šta je uzrok ovih unutrašnjih promena u Intelovom odeljenju za grafičke karte, i da li je u pitanju deo većih promena koje Intel implementira ili su sva tri člana marketing tima slučajno u istom trenutku pronašli bolje pozicije u drugim firmama.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Oppo Reno3 Pro bi mogao biti najtanji 5G telefon

Samsung će navodno kreirati 14nm CPU-ove za Intel

10604
10605
10606
10607
10608
10609