Intel donosi MinnowBoard MAX sa Bay Trailom

Raspberry Pi je započeo modernu eru minijaturnih PC uređaja kojoj su se priključili brojni drugi modeli, uključujući i Intel-baziranu MinnowBoard familiju. MinnowBoard MAX je najnoviji član porodice, a u pitanju je single-board PC sa Bay Trailom. Baziran je na dizajnu otvorenog hardvera, koji omogućava dosta pro

Raspberry Pi je započeo modernu eru minijaturnih PC uređaja kojoj su se priključili brojni drugi modeli, uključujući i Intel-baziranu MinnowBoard familiju. MinnowBoard MAX je najnoviji član porodice, a u pitanju je single-board PC sa Bay Trailom. Baziran je na dizajnu otvorenog hardvera, koji omogućava dosta prostora za prilagođenja i integracioni potencijal. Trenutno, ploča sa slike je prototip, a specifikacije iste se mogu promeniti pre nego što bude dostupna masama. Trenutno, one su sledeće: single-core 1.46GHz E3815 za 99 dolara ili dual-core 1.33GHz E3825 za 129 dolara. Ovo uključuje Bay Trail performanse, integrisanu HD grafiku, 1GB ili 2GB DDR3 memorije, micro-HDMI konektor, microSD slot, USB 3.0 port, Gigabit Ethernet, mogućnost pokretanja različitih Linux bildova, kao i Androida 4.4. Intel MinnowBoard MAX će javno biti dostupan od juna 2014. godine.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi