Greška

Došlo je do greške.

Intel patentirao različite dizajne za futuristički telefon

17.05.2019 09:08 | 0 Mobile
Intel patentirao različite dizajne za futuristički telefon


Prema patent dokumentaciji, koja je otkrivena u World Intellectual Property Office (WIPO) fajlovima, Intel trenutno razmatra ulazak na tržište telefona. Glasine koje se tiču ove teme su se pojavljivale i ranije, ali su sugerisale savitljivi telefon. Najnoviji patent dizajni uključuju više konvencionalne modele telefona.

intel2_89.jpg


U svakom slučaju, najnoviji Intelovi patenti su drugačiji od prosečnog telefona današnjice. Kompanija razmatra dva osnovna prototipa svog telefona: jedan sa tipičnim prednjim panelom kojim dominira displej i drugi u kojem se ekran delimično proširuje na poleđinu uređaja. U oba slučaja panel je zakrivljen ka ivicama telefona i stvara edge-to-edge efekat.

Neke od fotografija iz patenta ukazuju na to da Intel planira korišćenje punch-hole otvora za kamere. Kamere bi takođe imal tehnologiju od "360 stepeni", koja bi omogućila kreiranje sadržaja naredne generacije, kao što su samostalna okruženja za virtuelnu i uvećanu realnost.

intel3_15.jpg


Patent je podnet 14. maja i sigurno je da će proći izvesno vreme dok se ideje iz dokumentacije ne sprovedu ud elo, ukoliko se Intel uopšte odluči da ih komercijalizuje u nekom od svojih budućih uređaja.

Izvor: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Najnovije Samsung Galaxy A50 ažuriranje poboljšava kameru i Wi-Fi

Huawei Mate 20 X (5G) zvanično predstavljen

10104
10105
10106
10107
10108
10109