Instagram za Android dobio i offline mod

Ono što će se ovde dešavati jeto da će korisnici koji su offline moći da vide sadržaj koji je prethodno učitan na News Feed-u Instagrama.

Da li ste ikada pregledali internet i odjednom bili prekinuti naglim gubitkom internet signala, bilo na telefonu ili isključenjem WiFi povezivanja? Ukoliko jeste, znate koliko to može biti neugodno. Dobre vesti su da to više neće biti toliki problem ukoliko ste korisnik Instagram platforme na Androidu. Na Facebook F8 konferenciji je najavljeno da Facebook donosi Instagram korisnicima na Androidu offline mod.
Korisnici koji su offline će moći da vide sadržaj koji je prethodno učitan na News Feed-u Instagrama. Takođe mogu da ostave komentare na upisima, lajkuju ih, sačuvaju media fajlove, a sve to će biti primenjeno onda kada mreža ponovo bude dostupna.
Ukoliko vam sve ovo zvuči poznato, podsetićemo da je WhatsApp servis koji je takođe u vlasništvu Facebook-a  nedavno dobio offline mod, gde se poruke mogu slati i van mreže a biće isporučene onda kada korisnik ponovo bude na mreži. 
Instagram Collections omogućava organizovanje sačuvanih fotografija
Izvor: Techcrunch

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi