Greška

Došlo je do greške.

Instagram testira jednostavnije profile

22.11.2018 09:10 | 0 Software/Web
Instagram testira jednostavnije profile

 

Tviter nije jedina društvena mreža koja se bavi promenama profila. Nakon što je plava ptičica uvela manje vizualne promene pre nekoliko dana, sada i Instagram testira promene stranica profila, sa namerom da profili korisnika budu "lakši i čistiji za korištenje." Pojedina podešavanja će se razlikovati, ali možete primetiti promene dugmadi, ikona i navigacionih kartica. Trebalo bi da vidite radne verzije u trajanju od "narednih nekoliko nedelja", koji će se menjati na osnovu povratnih informacija korisnika.

 

insta.png

 

Kompanija nije iznela svoje razloge za uvođenje testa. Međutim, neće obavezno slediti iste ciljeve kao i Tviter. Tviter preispituje svoje osnovne principe kao reakcije na kritike, uključujući i zabrinutost zbog toga što je preterano naglašavala brojke kao što je broj pratilaca, što, kako su naveli, ne sme samo po sebi biti cilj, već žele maksimalno da podstaknu korisnike na konverzaciju i reakcije. Čak razmišljaju i da ukinu Like dugme.

Instagram nema pritisak te vrste. Međutim, i on bi voleo da vas podstakne da posetite profile svojih prijatelja više puta i pregledate postove i priče kako ih ne bi slučajno propustili.

Izvor: Phonearena 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Android Q primećen na Pixel 3 XL telefonu

Microsoft se pridružuje Qualcommu i Google-u

10504
10505
10506
10507
10508
10509