Greška

Došlo je do greške.

Instagram svima omogućava da sakriju lajkove

26.05.2021 17:05 | 0 Software/Web
Instagram svima omogućava da sakriju lajkove


Više od dve godine nakon prvog eksperimentisanja sa skrivanjem lajkova, Instagram je sada ovu funkciju načinio zvaničnom. Aplikacija će sada svim korisnicima omogućiti da sakriju lajkove. Ova funkcija je opciona i korisnici će morati da omoguće brojač lajkova u svojim podešavanjima.

Sa ažuriranjem, korisnici mogu izabrati da uklone brojač lajkova iz svojih objava ili da sakriju lajkove na objavama drugih korisnika u okviru svojih feedova. Korisnici, koji izaberu da sakriju lajkove na sopstvenim fotografijama, i dalje će moći da ih vide u svojim objavama, ali će biti potrebno nekoliko dodatnih klikova da bi se pristupilo statistici.

 

Pogledajte još: Instagram vam konačno može dozvoliti da kreirate nove postove sa desktopa


Ova izmena predstavlja donekle svedenu verziju Faqcebookovog originalnog eksperimenta, koji korisnicima nije dao mogućnost izbora da li žele da vide lajkove. Istovremeno, Instagram i Facebook nastavljaju da pronalaze odgovore na pitanje kako društvene mreže utiču na mentalno zdravlje, posebno kod mlađih korisnika.

Instagram podržava predloge istraživača i neprofitnih organizacija o tome "kako da pomognu da bolje razumemo iskustva na Instagramu koja mogu ili ne moraju da utiču na bezbednost i zdravlje zajednice na Instagramu".

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Razer predstavlja BlackWidow V3 Mini HyperSpeed tastaturu

Samsung Galaxy Z Fold3 će imati kameru ispod ekrana, ali samo s unutrašnje strane

10504
10505
10506
10507
10508
10509