Greška

Došlo je do greške.

Instagram sada testira objavu sadržaja sa desktopa

25.06.2021 16:31 | 0 Software/Web
Instagram sada testira objavu sadržaja sa desktopa


Instagram je počeo sa testiranjem kreiranja i objave sadržaja sa desktopa. Ovu opciju je prometio Matt Navarra - konsultant za društvene mreže. On je objavio screenshotove na Twitteru, otkrivajući da će korisnici imati istu kontrolu nad fotografijama i i kako se one prikazuju u news feedu, poput onoga kako to izgleda na mobilnim platformama.

Neki korisnici bi trebalo da dobiju Plus ikonicu, ali će to za sada raditi samo za objave (posts), dok stories i reels još nisu podržani. Nakon što se fotografija doda prevlačenjem, ili ručnom pretragom foldera, korisnik će imati opciju da iseče fotografiju i potom je obradi sa filterima ili drugim detaljnijim opcijama.

insta2_6.jpg


Nakon što se završi sa pripremanjem fotografije, poslednji panel će ponuditi opciju dodavanja opisa, lokacije, obeležavanja (tagovanja) ljudi. Tu su i Advanced Settings, poput isključivanja komentara, skrivanjhe lajkova i pregleda, opcije deljenja i drugo.

Faceebok, koji je vlasnik Instagrama, je potvrdio da mnogi koriste Instagram sa svojih računara, te zbog toga kompanijini timovi testiraju funkciju kreiranja Feed objava.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Microsoft menja minimalne zahteve za Windows 11

Samsung Galaxy S21 FE navodno odložen za oktobar

10504
10505
10506
10507
10508
10509