Greška

Došlo je do greške.

Instagram radi na vertikalnom Stories prikazu

04.02.2021 17:15 | 0 Software/Web
Instagram radi na vertikalnom Stories prikazu


Instagram ne prestaje sa objavljivanjem ažuriranja za svoj servis. Desktop aplikacija je nedavno dobila podršku za karusel pregled za Stories. Sada izgleda da kompanija planira da redizajnira i Stories na mobilnim uređajima.

Instagram je potvrdio da radi na Vertical Stories, koji će servisu dati više TikTok utisak. Trenutno, korisnici pregledaju Stories preko horizontalnog svajpovanja i pritisaka. Vertikalni pregled je način na koji vršimo interakciju na vebu i pregledamo sajtove i većinu društvenih mreža, kao što su Facebook, YouTube ali i Instagram.

 

Pogledajte još: Instagram testira novi Stories interfejs za desktop korisnike


Ported toga, kompanija će verovatno prioritet dati video objavama u odnosu na fotografije, kako bi se bolje takmičila sa konkurentnim TikTok servisom, preko dolazećeg Vertical Stories pregleda.

Funkcija još uvek nije dostupna javno i otkrivena je u kodu Instagram servisa. S obzirom na to da je Instagram Vertical Stories trenutno prototip, nije sigurno da će funkcija biti dostupna svim korisnicima ali je pokazatelj u kom pravcu Instagram razmišlja sa ovim pristupom.

Izvor: PocketNow

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Xiaomi otvara svoju fabriku za proizvodnju u Turskoj

Oseti ritam ljubavi uz specijalnu Huawei ponudu

10504
10505
10506
10507
10508
10509